Lebah dan bunga belimbing Bekerjasama Secret Tunnel Subhanallah, Cantiknya... Madu Anugerah Allah

Saturday, 6 May 2017

MELAWAT FARM KELULUT SAHABAT

AsSalam lama jugak tak update.. Balik ke kampung haritu dan la melawat kebun kelulut sahabat saya dari sekolah dulu.Lama dah dok berjanji nak pi tengok kebun kelulut dia, akhirnya tercapai jugak. Sekali tengok terus jatuh cinta cek oiii.. Setakat lani dia dah ada lebih 50 sarang (Jeles ni). "Kalaulah aku dah pindah tentu aku boleh jadi macam dia", itulah dengusan dalam hati waktu tu.
Sebahagian log kelulut dia.
Setakat lani dia lebih pada buat produk. Penjualan madu untuk kenalan saja. Bawan ni antara produk yang dia keluarkan hasil dari kelulut. 
Sabun Aloevera,Sabun Madu Kelulut + Propolis, Sabun Madu Kelulut + Propolis + Kayu Manis
Seronok sebenaqnya bila tengok kawan-kawan berjaya buat produk sendiri. Bangga nak kenalkan pada orang yang dia kawan kita sejak sekolah rendah lagi. 

Bawah ni antara gambar yang dan ambik masa pi haritu.
Ni sebenaqnya projek kami - perangkap kelulut


subhanallah cantiknyaaa..

Hempa mengendap apa tu..

Awat ingat kereta jaka kena boph lam grill. 4 log tu bleh buat bayaq muka LC oi..
Ni detail farm sahabat saya. Boleh like FB dia Sabun Madu Kelulut CheDin


No comments:

Post a Comment